facebook

Chleb Hruby można znaleźć:



W Warszawie:

  • Ale Natura Sp. Z o.o., ul. Włodarzewska 30 lok.U8

  • BIO-BAZAR, ul. Żelazna 51/53

  • FRISCO-sklep internetowy, siedziba przy ul. Omulewskiej 27

  • Smak Natury, al. Ken 19

  • Organic Farma Zdrowia, CH Sadyba Best Mall, ul. Powsińska 31

  • Organic Farma Zdrowia, CH Arkadia, Al. Jana Pawła II 82

  • Organic Farma Zdrowia, sklep internetowy z siedzibą przy ul. Jagiellońskiej

  • Rolnik ekologiczny, ul. Żeromskiego 64

  • Rolnik ekologiczny, ul. Bobrowiecka 1B

  • Zielony Bocian, ul. Mickiewicza 38

  • Organic Market Ekologiczny, Al. Jana Pawła II 22, Biurowiec Q22

  • Sklep ze zdrową żywnością, ul. Rakietników 23

W Józefowie:

  • Witkowska Bogumiła, ul. M. Skłodowskiej 10

W Izabelinie:

  • BIO-EKO, Andrzej Dziekański, ul. 3 Maja 48

W Płocku:

  • Kooperatywa Płock

  • Livioo, ul. Łukasiewicza 9

  • Sklep ze smakiem, ul. Armii Krajowej 3B lok. 3

W Sosnowcu:

  • AN.S.C. Oddział Natu, ul. Orląt Lwowskich 93

Dane kontaktowe

Bio-Piekarnia

Grzybów 1
09-533 Słubice (k. Płocka)
tel. kom.: +48 696 923 532
hruby@grzybow.pl

administracja witryny www: seb@grzybow.pl

O gospodarstwie

Gospodarstwo Ewy i Petera Stratenwerth znajduje się w woj. mazowieckim, 90 km na północny-zachód od Warszawy, w małej wsi o nazwie Grzybów. Ewa i Peter prowadzą dwie przetwórnie: serownię, w której produkują dojrzewający ser żółty oraz piekarnię. W sumie, co tydzień produkują 20 kg sera i wypiekają 1000 bochenków Chleba Hrubego.