facebook

Chleb Hruby można znaleźć:
w Warszawie:

  • BIO-BAZAR, Fabryka Norblina ul. Żelazna 51/53 - Warszawa - rondo Daszyńskiego

  • FRISCO-sklep internetowy,

 

  • Smak Natury, al. KEN 19 - Warszawa - Ursynów

 

  • Smak Natury Al. Rzeczypospolitej - Wilanów

          

  • Organic Farma Zdrowia, CH Sadyba Best Mall, ul. Powsińska 31 - Warszawa

  • Organic Farma Zdrowia, CH Arkadia, Al. Jana Pawła II 82 - Warszawa

  • Organic Farma Zdrowia, sklep internetowy z siedzibą przy ul. Staniwieckiej

  • Rolnik ekologiczny, ul. Żeromskiego 64 - Warszawa

  • Rolnik ekologiczny, ul. Bobrowiecka 1B - Warszawa

  • Eko Maniak, ul. Mickiewicza 38 - Warszawa

         

  • Organic Market Ekologiczny, Al. Jana Pawła II 22, Biurowiec Q22 - Warszawa

  • Sklep ze zdrową żywnością, ul. Rakietników 23 - Ursus Warszawa



     

W Płocku:

  • Kooperatywa Płock

  • Livioo, ul. Łukasiewicza 9

  • Sklep ze smakiem, ul. Armii Krajowej 3B lok. 3

W Sosnowcu:

  • AN.S.C. Oddział Natu, ul. Orląt Lwowskich 93

Dane kontaktowe

Bio-Piekarnia

Grzybów 1
09-533 Słubice (k. Płocka)
tel. kom.: +48 696 923 532
hruby@grzybow.pl

administracja witryny www: seb@grzybow.pl

O gospodarstwie

Gospodarstwo Ewy i Petera Stratenwerth znajduje się w woj. mazowieckim, 90 km na północny-zachód od Warszawy, w małej wsi o nazwie Grzybów. Ewa i Peter prowadzą dwie przetwórnie: serownię, w której produkują dojrzewający ser żółty oraz piekarnię. W sumie, co tydzień produkują 20 kg sera i wypiekają 1000 bochenków Chleba Hrubego.